Big Band Jazz Maresme, fa deu anys que tirem endavant aquest projecte.....com és possible ??? amb la de "pals a les rodes " burocràtics i d'altres menes que ens trobem. També, de vagades, el poc suport institucional i dels programadors són decebedors. Només hi ha una explicació: estem bojos per tocar i patim d'ansietat si passem masses hores sense contacte amb la música. A la vegada també creiem que fem una funció social pedagògica, defensant i mostrant aquesta música que tant ens agrada, el jazz.

En aquests 10 anys, la Big Band ha evolucionat, ha compactat el seu so i actualment té l'habilitat d'assolir els repertoris dels diferents projectes, molt més ràpidament que al principi. També, individualment, hem evolucionat, com a músics, doncs hem hagut d’estar al nivell d'exigència que l'orquestra, dirigida per Gerard Nieto, demanava. Com el director va dir al principi “hem de ser una orquestra de jazz professional, capaç d'assolir qualsevol repertori o projecte” (no va dir res de: "en poc temps i pocs assajos" que es el que fem usualment, doncs com en tota la resta de les coses de la vida sempre es va a l'últim moment: les partitures arriben tard o és difícil coordinar 17 persones (pitjor encara: 17 músics!!) per trobar el moment d'assajar.

Per últim dir que per reconèixer, cal conèixer prèviament i com dèiem abans, humilment, creiem que podem fer aquest paper didàctic, presentant propostes inteteresant per ajudar a conèixer aquesta música una mica més.


Big Band Jazz Maresme
SI ENS VOLS ESCOLTAR A SPOTIFY CLICA AQUÍ

big band jazz maresme

JA TENIM AQUÍ EL NOSTRE NOU CD!!!


Si en vols una còpia envia’ns un mail a bigband@jazzmaresme.com i per 20€ te l’enviem directe a casa (gastos d’enviament inclosos)


Un CD espectacular amb FABRIZIO BOSSO i TRICIA EVY